Gender Reveal-spelet

Det finns inget mer spännande än att din familj och dina vänner försöker ta reda på om det blir en pojke eller flicka. Njut av 20 minuter av skoj med detta superroliga och interaktiva Gender Reveal spel.
 
Letar du efter en originell och kreativ idé för att avslöja ert barns kön? Grattis, då har du hittat det perfekta sättet!

Ett spel där dina gäster under Gender Reveal festen spelar för att komma närmare och närmare rätt svar, för att ta reda på om det blir en pojke eller en flicka. Men för att göra detta måste de samarbeta, lösa kluriga pussel och tänka logiskt. Vem kommer att ta reda på svaret först?

Gender Reveal-spelet

Under detta superroliga och korta interaktiva Gender Reveal-spel kommer din familj och dina vänner att lösa olika pussel för att komma fram till rätt resultat på cirka 20 minuter. De kan göra det själva hemma eller om du bjuder in dem till ditt hem. Du kan skänka det här spelet till alla som du vill veta barnets kön. Och naturligtvis erbjuder vi spelet med både rosa och blått resultat, så du kan själv bestämma vilken version du vill ha.

Gender reveal-spel

Just nu får du ett spel på köpet när du beställer originalspelet Genderreveal. Du får Babyshower '9 månaders spel' som gåva!

Hur man spelar Gender Reveal Game?

När du beställer spelet får du två varianter. Du kan alltså välja antingen pojk- eller flickvarianten. Inom 5 minuter får du det i din digitala inkorg. Då får du också manuskriptet, som steg för steg förklarar hur du spelar spelet (inklusive lösningarna). Du måste skriva ut en del av spelet och ha det redo för dina gäster (eller skicka det till dem) och de spelar den andra delen online.

Genom bra samarbete och diskussioner kommer dina gäster att komma närmare och närmare resultatet medan de löser pusslet. Efter varje del skickar de in lösningen via WhatsApp (och WhatsApp svarar automatiskt om svaret är rätt), varefter de omedelbart får en ny uppgift. Allt handlar förstås om ditt barns födelse!

Gillar du spel? Och letar du efter något roligt till ditt Gender Reveal party? Då är det här precis det rätta för dig. Något lite annorlunda än färgad konfetti eller en typisk gender reveal-tårta.

Varför ska du välja det här spelet till din Gender Reveal fest?

En fast avgift

Hos oss betalar du inte per person som spelar spelet, utan en fast avgift: 159 kr.

Unikt Gender Reveal spel

För ett framtida unikt barn vill du väl ha en oförglömlig Gender Reveal fest, eller hur?

Alla gruppstorlekar och antal personer kan spela spelet.

Oavsett om du vidarebefordrar det till två personer eller 20 personer spelar det ingen roll.

Originellt och roligt för alla

För alla åldrar (som kan läsa) och roligt för alla att spela.

Vad får jag när jag beställer det här Gender Reveal spelet?

  • Ett manuskript som steg för steg förklarar hur man spelar och förbereder inför spelet.
  • Både en pojk- och en flickversion, där du kan välja vilken av dem du vill spela.
  • Det kostnadsfria 9-månaders baby shower-spelet. En variant av ett 30 sekunders spel, men allt handlar om graviditet, förlossning och att få barn.
Baby shower spel

Faq

Med hur många personer kan du spela spelet Gender reveal?

Hur lång tid tar Gender reveal-spelet?

Hur mycket kostar Gender Reveal-spelet?

Vilken ålder passar spelet för?

Vad behöver jag för att spela Gender reveal game?

Kan jag spela spelet igen?

>