Om oss

Vi är Richard och Marjolein Schreurs, födda och uppvuxna i Zwolle, Nederländerna, och vi delar vår passion för spel med många av våra vänner och familjemedlemmar.

I 20 år har vi gjort spel för våra egna vänners helg och för 5 år sedan bestämde vi oss för att göra dessa spel tillgängliga för alla som också älskar spel.

Vi är trots allt riktiga spelfantaster. Våra garderober är fulla av många olika spel.

Gruppspel för stora grupper


I oktober 2019 och 2021 besökte vi Europas största spelmässa Spiel i Essen. Härlig inspiration och naturligtvis roliga spel att handla tillsammans. Och vi tror att vi redan har sett de flesta roliga spelen. Det finns hundratals brädspel, kortspel och tärningsspel på marknaden. De flesta av de spel du stöter på är gjorda för högst 2 - 6 spelare.

Men vad händer om din grupp är 15 eller 20 personer, eller till och med fler? Då måste det väl finnas ett spel att tillgå?

För våra egna vänskapshelger och familjehelger har vi gjort gruppspel i 20 år. Vi är ungefär 14 vuxna och ungefär lika många barn. Då är det så roligt att göra spel som alla kan delta i. Så vi började göra sådana spel. År 2015 gjorde vi den här webbplatsen, eftersom vi tänkte: "Jaha, kanske andra grupper också letar efter spel". Vid det här laget spelar tusentals människor något av våra roliga gruppspel varje år.

Richard en Marjolein Spiel Essen

Spel för barn

Vi har två döttrar (nu 18 och 16 år) som vi har ordnat flera födelsedagsfester för de senaste åren. Båda döttrarna har flera gånger anordnat en Vem är mullvaden-fest för sina flickvänner. Flera år senare pratar flickorna och deras föräldrar fortfarande om dessa fester. Men nu erbjuder vi fler typer av barnlekar, till exempel Escape Room junior. Detta är ett spel som är speciellt framtaget för åldrarna 9-13 år och därför mycket lämpligt för födelsedagsfester eller grundskoleklasser.

Spel över hela världen

För många år sedan startade vi våra spel i Nederländerna. Snart följde Belgien, Tyskland och Österrike. Och även i Amerika, Storbritannien, Kanada, Australien och Nya Zeeland har tusentals människor nu glädje av våra spel. Frankrike, Italien och Spanien lades till i juni 2021. Och nu finns vi även tillgängliga för Sverige. Alla spel kommer att översättas till svenska av infödda svenskar. Så kvaliteten på spelen kommer att vara god.

Vilken typ av gruppspel letar du efter?

Vi fortsätter att uppfinna och utveckla nya spel. Har du några egna önskemål eller idéer? Låt oss veta det och vem vet, vi kanske skapar ett nytt spel.

Vi har gruppspel som pågår länge (3-4 timmar) och vi har också gruppspel som pågår kortare tid (1-2 timmar). Dessutom finns det spel som är skrivna för både mindre och större grupper, så det finns utan tvekan ett trevligt gruppspel för dig också. Så ta en titt på spelen för att ta reda på vilka spel som passar just din grupp. Och om du har några frågor eller behöver tips finns vi här för att ge dig råd.

Vår service

Vi är glada om du och din grupp har haft glädje av något av våra spel. Om du tänker tillbaka på eftermiddagen eller kvällen med ett leende på läpparna är vi nöjda.

Vi kan erbjuda dig följande:
  • Vi kan erbjuda dig följande: Kvalitetsspel och en 100 % nöjdhetsgaranti. Inte bra? Pengarna tillbaka.
  • Till ett mycket överkomligt pris. Alla priser på vår webbplats är totalpriser per spel. 
  • Vi är nästan alltid tillgängliga. Inte bara under veckan utan även på helgerna. Vi svarar snabbt om du har frågor eller oklarheter. Även till exempel om du spelar och inte kan komma ut som spelledare.
  • Vi ger extra tips om du vill använda spelet på ett lite annorlunda sätt än standard.Vi hoppas att ni ska tycka lika mycket om våra gruppspel som vi gör när vi hittar på, utvecklar och spelar dem. Vi arbetar med en 100 % nöjdhetsgaranti. Så om du inte är nöjd med ett spel återbetalar vi köpesumman.

Efter alla dessa år och många spel som spelats senare är vi ganska stolta över att vi har en nöjdhetsgrad på 99,93 %.

Frågor, kommentarer och tips är alltid välkomna. Ha kul med ett eller flera av våra spel!

Richard & Marjolein Schreurs
info@svenskagruppspel.se / +31683777853

Företagets information Svenskagruppspel.se


Anderzzz VOF (svenskagruppspel.se)

Richard & Marjolein Schreurs

Nijenhuislaan 209, 8043 WE Zwolle, Nederländerna

+31683777853 | info@svenskagruppspel.se

Company number: 68992386 | VAT: NL857679004B01

Vår garanti: "Inte bra? pengarna tillbaka". Om en tvist ändå skulle uppstå:

European online dispute resolution platform

>