• Home  / 

Pubquiz – 10 omgångar med 10 frågor

Vill du arrangera en superrolig kväll för din grupp? Med detta pubquiz är du garanterad framgång.

Inom 5 minuter efter din beställning i din e-post!

Svensk pubquiz

Ett superspel hemma eller på din egen valda plats med detta pubquiz. Och du kan också spela detta pubquiz mycket bra som ett pubquiz online

Är du redo att tävla mot andra lag med ditt lag ? Vet ditt team mest om en mängd olika ämnen? Har du någonsin spelat ett Pubquiz förut? I så fall vet du hur roligt det är att tävla mot de andra lagen som ett lag.

Och i vårt Pubquiz letar vi alltid efter frågor om allt och allt, så att alla i din grupp verkligen njuter av det. Frågor vars svar ofta ligger på tungspetsen, men ja.... du måste ändå tänka på det!

Det har för länge sedan upphört att vara så att pubfrågesporter endast anordnas av kaféer. Familjehelger, helger med vänner, utflykt med kollegor eller bara en trevlig kväll. Det förvandlar din kväll till en speciell kväll. Du kan enkelt organisera ett Pubquiz själv, hemma, på jobbet eller i cafeterian.

provfrågor musik

Hur spelar man ett Pubquiz ?

Har du aldrig spelat ett Pubquiz ? Du har säkert hört talas om det. Om inte, så förklarar vi det för dig. Ett Pubquiz består ofta av ett antal omgångar med olika ämnen med frågor. Musikfrågor ingår alltid, superkul att sjunga med eller bara njuta av musiken. Men det handlar inte bara om musik, frågorna kan handla om vad som helst. 

Vill du uppleva en garanterat superrolig kväll med dina vänner, familj, kollegor eller kanske din musikförening eller idrottsförening?

Åtminstone förhindra att det blir en tråkig kväll, där alla redan gapar halvvägs och den ena efter den andra hoppar av och går hem tidigare?

Och letar du efter ett unikt och bra spel för att överraska och underhålla den gruppen?

Då har vi ett Pubquiz för dig som de aldrig kommer att glömma.

Tillsammans vet ni mer än ensamma

Det fina är att du kan använda all kunskap (ja.. även den där informationen på den där hårddisken i ditt huvud som du alltid tänkt "vad ska jag göra med det här") i ditt team för att framstå som ett vinnande lag . Du behöver verkligen inte vara student eller begåvad för detta. Alla kan vara med.

Visst är det användbart om du kan mycket, men du kommer att märka att du tillsammans med ditt team kan svara på många frågor. Den ena kan mycket om TV, den andra från ditt team kan mer om musik eller alla andra ämnen i detta Pubquiz.

Och är det lite litet? Med Pub-quizet , som vi erbjuder det, kan du använda en joker. Ett extra (valfritt) alternativ för att göra spelet ännu mer spännande

Vet du vad som är så roligt med detta Pubquiz?

Detta Pub Quiz ger massor av kul , inklusive den roliga musikrundan, men också alla andra frågor som får alla att sitta på kanten av sin stol. Fanatiska blickar, viskningar i lagen att inte avslöja något för andra lag, röda kinder av spänningen och glada miner när de har svarat rätt på en fråga.

Så du förhindrar att det blir tråkigt.
Svar:

Vilket superkul frågesport du har satt ihop. Hade väldigt roligt med en stor grupp vuxna och tack vare av de olika frågorna är det genomförbart (inte för lätt för en och inte för svårt för en annan). Rekommenderas definitivt ! Också eftersom det är omedelbart redo att spela, är det värt pengarna!


Jessica

Svar:

Pubquizet på vår familjehelg . Väldigt trevligt att spela detta tillsammans och att se allas fanatism (tonåringarna är också väldigt fanatiska). 
Mångfalden 
av frågor gör det roligt och spännande för alla. Då vet den ena något och sedan den andre. Även de mindre (10, 11 år) visste då och då ett svar och förblev därför involverade. 
Tack och på återseende!


Nomi

Vill du köpa en pubquiz? Vi gjorde det superenkelt för dig

Om du ska köpa vår pubquiz har du den inom 5 minuter. 

Klicka på den gröna knappen nedan. Då hamnar du automatiskt i Varukorgen, där du kan välja att betala för pubquizet. Efter beställning får du omedelbart ett e-postmeddelande med alla nödvändiga dokument för att spela spelet.

Du sparar dokumenten på din dator, laptop, surfplatta och bara spelar.

Och för priset kan du verkligen inte slå det.
Frågan om pubquiz

Vad kan jag förvänta mig av Pubquiz ?

Men det viktigaste är förstås själva Pubquiz . Vi har satt ihop 10 omgångar med 10 frågor vardera. Alltså 100 frågor totalt, där vi letade efter de där juvelerna av frågor som får alla i din grupp att klia sig i huvudet. Det får folk ibland att skrika av skratt och sedan behöva tänka på allvar igen. 'För ja... Jag vet det svaret, eller hur? Varför kan jag inte bara tänka på det då'?

Svårt eller lätt?

Vi har delat upp de 100 frågorna på ett sådant sätt att det finns roliga frågor för alla . Inte bara när det gäller typer av ämnen, utan även för unga vuxna och för äldre. Det spelar ingen roll om du tog examen eller är den smartaste pojken eller tjejen i klassen. Denna frågesport är en rolig utmaning för alla .

Och självklart spelar du också i ett lag , så det du inte vet kanske någon annan i ditt lag vet. Och vad de inte vet, kanske du vet.

Detta förhindrar att människor tycker att det är för lätt eller för svårt och därför ger upp, men också att det inte blir en enda röra och att folk går hem tidigt med ursäkten, med en ursäkt att gasen fortfarande är på.

En pubquiz ? Du kommer att få detta med spelet

 • Scenariot, som innehåller en enkel förklaring av spelet för spelledaren och en checklista med användbara tips för att göra det till en stor framgång. Tar 5 minuter att lösa och sen kan du spela!.
 • 10 PowerPoint-dokument, 1 för varje omgång av 10 pubquizfrågor . Vi gjorde dem i PowerPoint för din bekvämlighet , vilket gör dem lätta att spela för alla. I denna finns foton , musik och naturligtvis frågorna.
 • Svarsformulär för teamen som ni kan skriva ut så många som behövs.

Ett komplett paket, så att du kan börja spela direkt efter din beställning. Och de goda nyheterna för dig är att du som spelledare bara kan spela med. Så länge du inte kollar svaren i förväg :-).

Spelmästaren kan bara spela med


Som spelledare kan du spela detta spel själv. Du får tips för detta i manuset som följer med Pubquizen . 
Dessutom har du lite förberedelser med det här spelet. Du kan fortfarande beställa spelet och börja spela inom en timme. 
Det bästa är att spela Pubquiz på en projektor med stor skärm. Lagen kan då se frågorna väl och de kan sjunga med under musikrundorna
.

För vilka grupper passar Pubquiz?

Rekommendation för pubquiz

För (idrotts)föreningar , som vill ge sina medlemmar en superrolig kväll och för att generera mer intäkter till klubben.

Men också för familjer , som letar efter en aktivitet under en familjedag eller helg, där tonåringar och även morföräldrar kan vara med på det roliga.

Och vad sägs om din egen grupp av vänner , där ni tävlar med varandra, där kul är av största vikt.

För ett café som vill ge kunderna en trevlig kväll och får extra omsättning för att caféet är fullt.

För företag är frågesporten utmärkt att spela under en lagutflykt eller som avkoppling under ett omfattande arbetsmöte. Spela detta frågesport tillsammans med dina kollegor eller vänner på distans.

Pubquizspelare

(Idrotts)föreningar/café

Pubquizet spelas ofta i matsalen eller klubbhuset hos din egen förening eller idrottsförening. De flesta föreningar och idrottsföreningar anordnar en aktivitet för medlemmarna, supporterföreningen eller volontärerna flera gånger om året. Naturligtvis för skojs skull. Men det är också bra för baromsättningen eller ett trevligt tack till de många frivilliga och supportrar. Ett bra sätt för föreningen att få matsalen full. Och säkert bra för bandet och baromsättningen för klubben.

Många kaféer använder också den färdiga Pubquiz . En superrolig kväll, där kunderna har kontakt med varandra på ett annat sätt.

reaktion på pubquizet

Familjer

Pubquiz är mycket lämplig för lek med olika åldrar. Som ett tips skulle vi välja att göra lagen så varierande som möjligt. Som team vet man mest tillsammans. Du kan också välja att spela ung mot gammal, eller familj mot familj. Vissa frågor kan vara lite knepigare, men du kan alltid stjäla poäng från ett vinnande lag. Vi förklarar hur detta fungerar i manuset.

Hur spelar du Pubquiz ?

Ha en trevlig eftermiddag eller kväll som ett lag och spela mot varandra för att se vilka de största smarta killarna är inom alla möjliga olika kunskapsområden. 100 pubquizfrågor är utmaningen för dig och dina teammedlemmar . Slutligen, all den värdelösa information och trivia som du har lagrat på den hårddisken i ditt huvud är användbar. Med Pubquiz bevisar du inte vilken IQ du har, utan det handlar mer om kunskap och förstås... att arbeta tillsammans.

Spelet är självförklarande. I 10 omgångar med 10 frågor vinner laget med flest korrekta svar. Men för att göra resultatet av spelet extra spännande kan du tjäna extra poäng med ditt lag. Att spela alla 10 omgångarna tar dig i genomsnitt 3 till 4 timmar. Om du inte hinner med 10 omgångar kan du själv korta ner gruppspelet till färre omgångar.

Vilka 10 omgångar?

De 10 omgångarna handlar egentligen om allt och allt, men 1 omgång återkommer alltid i varje Pub Quiz : den superroliga musikrundan (digital alltså med musikfragment av alla sorters musik). Du behöver alla lagmedlemmars kunskaper för att slå de andra lagen. Allt som allt ett trevligt spel för en helg med vänner eller familj. Denna frågesport spelas också ofta med kollegor. Detta ger dig en prisvärd lagutflykt för 299 SEK . Pub Quiz är ett spel som faller in i gruppspelen som fortfarande är perfekt spelbara med många spelare.

Lämplig för små och stora grupper

Detta Pub Quiz är roligt att spela med en liten grupp, från 4 personer. Men även lämplig för att spela med en mycket stor grupp, med flera lag.

Pubquiz spil

På grund av de olika typerna av pubquiz- frågor kan detta spel spelas bra med olika åldrar (från 15 år). Med ditt företag spelar ni detta pubquiz mot varandra i lag.

Och du behöver inte vara på en pub alls för det här frågesporten. Du kan spela detta frågesport på din egen valda plats.

Beställning

Kan du inte välja mellan våra spel? Du får rabatt på varje 2:a, 3:e och 4:e.

Rabatt Spelet

Vill du organisera ett pubquiz online (på distans)

Så du kan också välja ett pubquiz online , till exempel via Zoom eller Microsoft Teams. På så sätt kan du spela ett pubquiz online med vänner, kollegor eller familj. Det här behöver inte vara svårt. För med vår färdiga frågesport kan alla organisera Online Pubquiz . Hur? Så här:

 • Starta en onlinemiljö med din grupp via till exempel Zoom eller Teams. Lagen själva kan konsultera via till exempel videosamtal eller WhatsApp
 • Du får 10 omgångar med 10 frågor i PowerPoint från oss. Dela pubquizet online via "delningsskärm".
 • Alla fyller i sina svar på de medföljande svarsformulären och skickar en bild via till exempel WhatsApp.

Det är viktigt att komma ihåg att 10 omgångar är lite långt för att spela en pubquiz online . Att titta på en skärm och göra frågesporter är roligt i 4 till 5 omgångar. Det fina med vårt pubquiz online är att du kan spela så många eller få rundor du vill. De är alla separata omgångar och kan därför spelas separat från varandra.

Ett annat tips: det är inte nyttigt att låta allas ljud och bild vara på hela tiden. Det skapar mycket oväsen när du spelar pubquizet online . Så stäng av allas ljud och bild under pubquizrundan online . Efter rundan sätter du på dem igen, så att ni kan chatta med varandra igen.

Ok, ok, ett tips till då: om du vill spela i lag med pubquizet online kan du göra 2 saker: antingen skapar du extra zoomsessioner, där lagen kan diskutera separat eller så låter du lagen skicka en grupp-whatsapp eller möjligen via FaceTime (kan även spela i grupp) pubquizet online . Det är användbart om de kan diskutera frågorna och svaren.

Vanliga frågor

Nedan hittar du de vanligaste frågorna om vår Pubquiz . Om du inte hittar svaret och du har en fråga: vi är nästan alltid tillgängliga (även på helger). Ställ till exempel din fråga via appen: +316-83777853 eller via mail : info@svenskagruppspel.se. Vi hjälper dig gärna   :-).

Faq

Vad kostar Pubquiz ?

Från vilken ålder passar Pubquiz?

Måste du spela hela Pubquiz i 1x?

Finns Pubquiz också på andra språk?

Hur beställer jag Pubquiz?

Är Pubquiz svårt?

Hur många personer kan jag spela Pubquiz med?

Vad får jag med Pubquiz?

Vilka 10 omgångar kan jag förvänta mig i Pubquiz?

Hur snabbt kan jag ta emot Pubquizen?

Kan jag själv delta i Pubquiz?

Hur länge pågår Pubquiz ?

 • Mia skriver:

  Jag vill organisera en pubquiz online för cirka 10 personer, inte för lång, max en timme. Kan jag enkelt organisera det själv via Zoom? Om så är fallet, är detta enkelt och hur ska jag se det (jag läste något om pappersutskrifter)?

  • God eftermiddag,
   Du kan enkelt spela Pub Quiz online, eftersom alla 10 omgångarna görs i Powerpoint . Det är bara att dela din skärm och spela.
   Detta kan göras i Zoom eller något annat system du vill använda.
   Du behöver inte skriva ut frågorna och svaren.
   vänlig spelhälsning ,
   Richard och Marjolein

 • Anna skriver:

  Hej, kan man ansluta den bärbara datorn till sin TV och spela frågesporten på så sätt?

  • God eftermiddag,
   Tack för din fråga. Ja det borde vara möjligt. Frågesporten körs på PowerPoint och om du ansluter den bärbara datorn till TV:n ska du kunna överföra bild och ljud till den.
   (Förutsatt att din bärbara dator och TV kan göra det själv, förstås).
   Med vänliga hälsningar,
   Richard & Marjolein Schreurs

 • >