Skattjakt för barnkalas eller skolfest

Ett skattjakt där du ritar med krita på trottoaren för att visa vägen? Nej, det är verkligen inte möjligt längre. Barnen förväntar sig att du kan bättre än så. Som tur är har vi mycket prisvärda redan färdiga pusselspel, med vilka du kan göra barnen nöjda och glada. Dessa uppdrag är en blandning av interaktiva Escape-pussel, där du måste lösa ett mysterium. Samtidigt får du bara reda på det genom att de utför ett uppdrag!

Beroende på barnens ålder (7-10 år eller 4-7 år) kan du välja mellan två superroliga och utmanande uppdrag. Låt barnen ha riktigt roligt!

Nedan beskriver vi kortfattat båda spelen:

Skattjakt - Var är min hund? (4 - 6 år)

En hund har försvunnit från en gammal kvinna och barnen uppmanas att hitta den. Vid varje korsning finns det en fråga eller uppgift för barnen. Resultatet avgör vilken riktning barnen ska gå. Och långsamt blir det tydligt vart hunden har tagit vägen.

Tassavtryck, kontakt med hundens ägare, jämförelse av hundraser, upptäckandet av hundens vän, hans favoritleksak och mat är ämnen som kommer upp för att hitta hunden.

Entusiastiskt kommer barnen steg för steg utföra pusselspelet och naturligtvis se till att den gamla kvinnan får tillbaka sin älskade hund.

Skattjakt - skolinbrott (7 - 10 år)

Åh nej! Det har varit inbrott i skolan. Lyckligtvis går det fortfarande att hitta många spår efter gärningsmannen. Låt barnen gå på jakt efter förövaren för att göra ett barnkalas oförglömligt eller skapa sammanhållning i skolklassen.

Barn älskar den här typen av skattjakt. De måste söka efter rätt fingeravtryck, dechiffrera en klurig kod med ett hemligt meddelande och mycket mer. För att identifiera tjuven blir även stavning en viktig del av resan då de hittar en anteckning skrivet av tjuven.
 
Spelledaren får en färdig rutt som han/hon kan anpassa till det område barnen ska spela på. Med varje uppgift kommer resultatet att ange en riktning som barnen måste gå. Ett perfekt spel för barnkalas, men självklart även för skolklasser.  • Letar du efter en rolig aktivitet för barnkalas för 4 - 6 åringer eller 7 - 10 åringar?
  • Eller letar du efter ett sällskapsspel för skolavslutningen som går att spela med hela klassen?
  • Och som helst ska vara billigt?
Då har du hittat det du letar efter! En färdig, interaktiv skattjakt för endast 159 kr totalt.

Med pedagogiska och interaktiva skattjaktsuppdrag

Uppdraget med Svenskagruppspel.se är en blandning mellan olika Escape-uppdrag, som utförs under en spännande skattjakt. Genom logiskt tänkande och genom att lösa kluriga pussel kommer barnen få instruktioner för att gå rätt väg. Och viktigast av allt är att de tillsammans får, steg för steg, lösa ett stort mysterium. Det interaktiva sättet att använda WhatsApp-koder, skanna QR-koder och lyssna på ljudfragment gör denna skattjakt unik och utmanande.

Det är det som gör det så roligt!
  • Interaktiv genom ljudfragment, QR-koder och hemliga koder via WhatsApp.
  • Kan spelas med hela klassen eller på ett barnkalas.
  • Färdiggjord, spelbar var som helst och lätt för spelledaren att pausa eller avsluta.
  • Väldigt pedagogisk för barn genom användning av enkel matematik, stavning, logiska resonemang och mycket mer. Perfekt för skolklasser.

Vad får du med dessa uppdrag?

Inom 5 minuter efter din beställning och betalning kommer du att få den färdiga skattjakten skickad till din e-post. Vi har gjort det enkelt för dig eftersom du får:

  • Manuset, där allt förklaras för dig steg för steg. Det gör att du som spelledare är väl förberedd när spelet startar.
  • Allt material för skattjakten. Det enda du behöver göra är att skriva ut materialet och placera det där skattjakten kommer att äga rum. Hur du gör detta beskrivs i denna manual.

Faq

Vad kostar denna skattjakt?

Kan jag få en faktura först och betala senare?

Betyder interaktiv att barnen måste ha en telefon?

Vad är skillnaden mellan de två uppdragen?

Måste en vuxen följa med barnen?

Var kan spelet spelas?

Kan jag spela mer än en gång?

Mitt barn tycker inte om djur, är spelet för små barn roligt att spela?

>